Utflykter i sommar

(null)

Denna sommar har inte varit som alla andra somrar.  På grund av flera olika orsaker så åker vi inte till stugan i Örnsköldsvik i år. Det känns väldigt sorgligt för mig, men kanske inte lika sorgligt för barnen. 

Karolina är inte så förtjust i att bada. Hon vill gärna göra saker. För att då ändå göra lovet kul, så har vi åkt på flera utflyter runt och i närheten av Stockholm. 
Vi började med Gripsholm slott då jag aldrig varit där. Det var ett otroligt trevligt bemötande. Inga problem för mig att gå in som ledsagare för Karolina, trots att jag glömt intyget hemma. Stort tack!😊
Det var också väldigt intressant att gå runt i de 65 rummen. Vissa rum var mer intressanta än andra! Skulle vilja nog säga att vi kände av personer som bott där tidigare😱 Karolina kände mycket mer än mig. Javi kände ingenting turligt nog. 

(null)

Nästa tur gick till Mörby slottsruin i närheten av Rimbo. Den ligger vid Faresta Kyrka. Denna gång ville Sebbe följa med också. Då Teodor var iväg med kompisar, så fick även Nanna följa med. Tyvärr var den stängd pga rasrisk, så istället åkte vi till Munros och badade i deras pool i stället. Tog ett liter stopp vid en sjö så att Nanna kunde kyla ner sig med ett litet dopp först. 
Det var väldigt skönt och mysigt, men det hade varit intressant att se om vi känt av några spöken i slottsruinen. Det sägs att det är väldigt aktivitet där, speciellt på nätterna.

(null)


Utflykt nr 3 gick till Västerås och Anundshög, Sveriges största gravhög. Det ska också vara en plats där det finns Leylinjer, positiva energilinjer. 
Det var otroooooligt varmt när vi var där, så vi orkade inte stanna länge. Så intressant! Vi kommer åka tillbaka då det fanns så mycket mer att se.
(null)

Nu har vi kommit till utflykt nr 4. Den gick till Skokloster slott, och också här ville vi se om vi kunde förnimma några spöken som säga finnas här. Vi kan säga att 3 av 4 personer kände tydligt!😀 Det är väldigt vackert i Skokloster, både slottet, kyrkan och omgivningarna.
Vi åkte vidare till Bro och Rösaring, som är ett område med fornlämningar från vikingatiden. Det var ett misstag! Det låg vid världens ände kändes det som. Från parkeringen gick en stig i skogen som var väldigt dåligt snitslad. Vi gick i 30 graders värme hur länge som helst, och när vi kom fram var det i princip ingenting. Mycket besviken!!  Tog lite udden ur dagen. 

(null)

Idag har vi varit iväg på den 5:e utflykten. Det var till Wenngarns slott, ute i Sigtuna.
Själva slottet var väl inte det finaste, men omgivningen var fantastiskt vacker! Vi gick runt i rummen, källaren och kapellet, och visst spökar det!😨 
Åt en god lunch i slottscaféet, innan vi åkte hem. En varm, fuktig och trevlig utflykt!😊

(null)

(null)

(null)

(null)

Puss och kram!💕

Kommentera här: