Välkommen 2014

Ser verkligen fram emot 2014 och allt spännande som finns framför mig och oss! 2013 var väl ett relativt bra år. Det började bra med att jag verkligen kom igång med träningen efter att ha haft stora problem med hälsporren under hösten 2012. Jag gick ner i vikt och mådde väldigt bra. 
Vi åkte till Italien och hade en härlig vecka där jag och barnen.
Sommaren blev tung i och med att Javi blev sjuk, men det fungerade ändå eftersom jag kunde träna och på det viset hålla energin kvar i kroppen.

När sedan olyckan med min fot hände så tappade jag energin. Hösten blev inte som början av året, men det avslutades bra och nu kan det bara bli bättre! 
Operationen gick ju bra, jag kan gå igen utan skor!! Tjohoo! Vilken fantastisk känsla att klara sig själv, efter att i veckor varit beroende av andra. Mitt tålamod har prövats många gånger, men jag hoppas och tror att jag har blivit lite lugnare. Tror i och för sig inte att mina barn håller med :-). Är i alla fall otroligt tacksam för min familj! Tror vi har lärt oss mycket det senaste halvåret.
Det kommer att ta ett tag innan jag kan börja träna riktigt, men promenader har jag redan börjat med om än i väldigt lugn takt. 
Så 2014, jag är öppen för allt du har att erbjuda!