Höst

Nu har det gått 3 veckor sedan jag skrev senast. Mycket har hänt sen dess. Barnen har börjat skolan då har vi haft uppstartsmöte för Teodor och öven uppföljning där vi ser att vi började alldeles för hört. Nu ska Teodor gå 1 timme per dag i klassen i några veckor och då ska vi trappa upp långsamt. Alla vill vi att han ska må bra och att han ska komma tillbaka till skolan. Det får ta den tid det tar! Han har en mentor vikarier.☺️ Både jag och Sebbe har fått jobb!👏🏻😊 Jag har fått en 50% tjänst som Ekonomiassistent på Helenius Ingenjörsbyrå i Silverdal. Ser väldigt mycket fram emot att börja jobba igen. Att ha jobbat några veckor i sommar och tidigare. Hoppat in ibland i Össeby är inte desamma!
Sebbe har fått jobb på Tempest och ska jobba på Solvalla som entré värd. Allt kommer att bli så bra för familjen Nigård. Jag älskar min familj så mycket! ❤️❤️❤️
Dessutom ska jag hjälpa till på PharmaRelations. Där ska jag börja med att göra reseräkningar. Vi får se hur det utvecklar sig. Vi behöver alla pengar vi kan få.
Den här hösten blir en början på något nytt!

Puss o kram